Salata de rucola cu branza de capra, sfelca rosie si nuci

1 Portie – CALORII 356   ORAC 9225

INGREDIENTE SALATA CALORII ORAC
2 sfecle rosii medii (coapta* sau fiarta**) 71 5328
2 maini de rucola 4 952
4 lingurite de branza de capra (sau feta) 237 0
1/4 cana nuci prajite 37 8970
INGREDIENTE DRESSING
1 lingura ulei de masline 119 0
zeama de la 1/2 lamaine 5 300
1/4 lingurita semninte de mustar pudra 3 2900
1/2 lingurita zahar  8  0
1/2 lingurita sare 0 0
1/4 lingurita piper 4 0
2 Portii 713 18450

*  Sfecla rosie coapta – Sfeclele, de preferat de aceeasi marime, se curata de pamant si se spala bine, dupa care se usuca. Fiecare sfecla se pune in hartie de copt el, se stropeste cu ulei de masline si putin otet balsamic, sare grunjoasa si piper. Se leaga hartia pentru fiecare sfecla in parte a si se dau la cuptor pana se inmoaie bine. Se gatesc aproximativ o ora pana cand pot fi patrunse cu furculita.

** Sfecla rosie fiarta – se curata sfecla si se fierbe intreaga pana cand o poti patrunde cu furculita.

Sursa pentru acest articol si credit foto: http://www.simplyrecipes.com/recipes/arugula_salad_with_beets_and_goat_cheese/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s