Salata de legume cu naut

Poze_retete_blog2

1 Portie – CALORII 282   ORAC 4008

Povestea este relativ simpla, se amesteca cele 500g de naut fiert cu legumele taiate cubulete (ca pentru salata de beuf). Apoi intr-un blender se prepara sosul amestecand pur si simplu toate ingredientele. Pentru ca sosul sa arate mai frumos se pot adauga 2-3 fire de patrunjel. Se asezoneaza dupa gust. Se amesteca sosul cu legumele.

Se capitoneaza un castron cu salata verde, pune amestecul de legumele în mijloc.

INGREDIENTE CALORII ORAC
500g naut fiert 820 1923
350g morcovi 144 2439
350g castraveti 42 812
350g rosii 63 1911
200g ridiche alba 28 3500
60g patrunjel proaspat 22 780
300g salata verde 66 4596
2 lingurite oregano uscat macinat 11 7200
Pentru Sos
3 linguri Tahini (pasta de susan) 210
60ml zeama de lamaie 16 735
20ml ulei de masline 180 153
10ml ulei de in 88
sare
piper
6 Portii 1690 24049

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s