Paste cu spanac

Busuioc_proaspatDSC_0326spinach-163955_640

1 Portie – CALORII 739   ORAC 1919

Pastele se fierb conform inducatiilor de pe ambalaj, cu specificatia ca daca pe ambalaj spune, spre exemplu, ca se fierb 9 min, eu recomand sa fie fierte doar 7 min, urmand ca celelate 2 minute sa se fiarba in sosul cu spanac.

Intr-o cratita mai mare se caleste usturoiul impreuna cu ardeiul iute. Cand usturoiul este auriu se adauga 2-3 polonice din zeama in care fierb pastele si spanacul. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga pastele se poate completa cu inca 1-2 polonice din zeama de la paste. Se continua fierberea inca  2-3 min. La final se adauga verdeata aleasa, se amesteca si se serveste imediat.

Sfat: Cele mai sanatoase paste sunt cele integrale.

INGREDIENTE CALORII ORAC
250 g paste – 895 0
6-7 linguri de spanac decongelat 21 1300
5 căței usturoi 45 250
1 lingurita chili sau 1 ardei iute proaspat 8 1600
50 ml ulei de masline 504 388
1 legatura de busuioc sau una de patrunjel 5 300
sare
piper
2 Portii 1478 3838
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s